Tekstschrijven

 Content is king

Wij zorgen voor unieke, klantvriendelijke teksten

Als wij uw website of webwinkel bouwen, kunnen wij daar professionele teksten voor schrijven. Deze content draagt in grote mate bij aan uw vindbaarheid & conversie

  • Webteksten
  • Blogs
  • Nieuwsbrief / marketing

Vindbaarheid

SEO teksten voor een hoog zoekresultaat op de juiste termen

Conversie

Klantvriendelijke teksten voor een optimale traffic en conversie

Marketing

Nieuwsbrieven, blogs en andere (online) marketing in opdracht

Webteksten

Blogs schrijven eNOISE online marketing

Online tekstschrijver

Originele content maakt een webwinkel vindbaar. Daarnaast zorgen goede teksten voor traffic en conversie. Een goede, informatieve content laat klanten sneller vinden wat ze zoeken en ze vaker terugkeren. Onze teksten voor webwinkels – pagina’s, categorieteksten, landingspagina’s en productteksten – bevatten uiteraard de juiste zoekwoorden en Meta gegevens voor Google. Maar wij schrijven in eerste instantie voor de bezoeker! Onze teksten zijn dus prettig leesbaar, bieden de juiste informatie en zetten aan tot actie.

Blogs

De waarde van blogs

Blogs bieden extra informatie – en dus extra service – aan de bezoeker. Met blogs profileert u zich bovendien  als expert in uw branche. Daarnaast kan het bijhouden van een blog zorgen voor meer bezoekers. Google waardeert een website namelijk vooral aan de hand van zijn content. Blogs dragen bij aan originele content. Omdat Google de meest relevante zoekresultaten bovenaan plaatst, is het belangrijk om een blog te schrijven op basis van het juiste trefwoord. Wij brengen voor u in kaart waarop uw klanten zoeken. Vervolgens schrijven we daar een blog over.  Met een maandelijkse blog als onderdeel van uw SEO kan uw website een heel stuk hoger scoren in Google!

webteksten - eNOISE tekstschrijver

Nieuwsbrief / marketing

Wilt u een maandelijkse nieuwsbrief versturen of eens een ‘old school’ mailing opsturen? Heeft u sterke teksten nodig voor uw social media posts? Wilt u een flyer laten ontwerpen? Of zoekt u een tekstschrijver om uw eigen tekst te redigeren? Wij helpen met uw online & offline marketing!

Wij zijn tekstschrijver voor o.a.:

LAAT ONS SCHRIJVEN AAN UW ONLINE SUCCES!

Neem snel contact op