Over ons

Wij zijn eNOISE

Wij zijn Liroy Wekema en Mariëlle Blokzijl, SEO specialist en tekstschrijver. Samen bouwen we aan websites die werken.

Wij houden van wat we doen en zetten ons altijd 100% in voor elke klus. Omdat we zelf ook internetondernemer zijn, kennen we de kneepjes van het vak. Deze ervaring geven we door aan onze klanten.

'Wij zijn van die nerds bij wie het hart sneller gaat kloppen als we een exacte domeinnaam vinden'
Liroy Wekema
SEO-specialist eNOISE

Dit maakt eNOISE uniek:

Persoonlijk

Hoeveel technische kennis je ook mag hebben; alles begint bij de klant. Daarom brengen wij eerst een persoonlijk plan in kaart.

Uit de praktijk

We doen beroep op onze jarenlange ervaring, waarin we veel successen behaald én de nodige fouten hebben gemaakt.

Betrokken

Wij blijven erbij. Ook als de website klaar is, want dan begint het echte werk. Zo helpen wij u meer klanten en meer omzet te halen.

Persoonlijk

Hoeveel technische kennis je ook hebt, voor ons begint elke opdracht bij de klant. We brengen eerst duidelijk in kaart wat voor u de beste opties zijn. Daarin zijn we eerlijk over wat wel, maar ook over wat niet haalbaar is. Zo leert onze ervaring dat het soms beter is om ‘kleiner’ te denken: lokaal gericht of in een nichemarkt. 

Uit de praktijk

Wij knutselden al websites in elkaar voordat er een degelijk cms beschikbaar was. Gewoon omdat we het leuk en vooral razend interessant vonden! Nu draaien we meerdere succesvolle webwinkels. Dat kan alleen als je weet wat je doet. En als je eerst de nodige fouten hebt gemaakt! Deze kennis en ervaring geven wij door aan onze opdrachtgevers. 

Betrokken

Als de website klaar is, begint het echte werk. Met als doel: meer klanten en meer omzet halen. U kunt ons als online marketing bureau op elk moment inschakelen. Bijvoorbeeld als u een kerstactie wil verzinnen, blogs wil laten schrijven of een Google Adwords campagne wil opzetten. Wij streven altijd naar een langdurige relatie en blijven graag betrokken!

eNOISE online marketing | Holslootbrink 11 | 8347 JS | Eesveen | Tel: 0521-769017 

Liroy Wekema en Marielle Blokzijl

SAMEN WERKEN AAN ONLINE SUCCES?

Neem snel contact op