Lokale SEO

Wees vindbaar!

Bij uw doelgroep en in uw regio

Een schilder in Meppel zit over het algemeen niet te wachten op een klus in Rotterdam. En met een fysieke winkel wilt de inwoners uit uw eigen regio aanspreken. eNOISE is gespecialiseerd in lokale vindbaarheid. Zo ontvangt u de juiste bezoekers online!

  • Lokaal vindbaar
  • Voorsprong op uw concurrent
  • Hoogste vorm van conversie
  • Meer bezoek, offertes en verkopen

Doelgroep

Wij brengen uw werkgebied in kaart voor vindbaarheid bij de juiste doelgroep.

Content creatie

Met de juiste content wordt u gevonden door de juiste doelgroep in de juiste regio.

Design

Met een landingspagina of een extra lokale website serveert u bezoekers wat zij verwachten

Lokale seo

Lokale zoekmachine optimalisatie

SEO is geen rocket science. Het is vooral hard werken. Daarin hebben wij een schat aan ervaring. eNOISE verzorgt SEO voor landelijke websites en e-commerce bedrijven. Ons hart ligt echter bij lokale SEO.

Vroeger maakte iedereen gebruik van De Gouden Gids als we op zoek waren naar een bedrijf. Deze is vervangen door zoekmachines als Google.

Wist u bijvoorbeeld dat 97% van de mensen het internet gebruikt als ze op zoek zijn naar producten of diensten in de buurt! Sterker nog: Meer dan de helft van alle zoekopdrachten binnen Google zijn lokaal!

Met lokale SEO zorgen we ervoor dat mensen u weten te vinden als ze lokaal zoeken.

  • Lokale SEO verbetert uw posities in zoekmachines.
  • Lokale SEO levert meer op dan alle vormen van lokaal adverteren.
  • Mobiele internetgebruikers zullen uw bedrijf gemakkelijk vinden.
  • Lokale SEO zorgt voor fors meer websitebezoek, offerte aanvragen en verkopen.
  • Nog maar een klein percentage bedrijven gebruikt lokale SEO. Hierdoor liggen er grote kansen voor uw bedrijf om de lokale concurrentie een stap voor te zijn.

voorbeelden lokale seo

Waaruit bestaan onze lokale SEO werkzaamheden?

Bij eNOISE doen we veel om uw lokale SEO prestaties te optimaliseren. Om te beginnen bekijken we de technische prestaties van uw huidige website. Dan gaan we uw werkgebied in kaart brengen en uw lokale concurrenten analyseren. Vervolgens maken we een overzicht van zoekwoorden waarop u gevonden moet worden en starten met het schrijven van lokale content voor uw landingspagina’s. Ook uw uitstaande links en vermeldingen controleren we op correctheid. Tevens worden uw Google Bedrijfspagina en Google Maps geoptimaliseerd. Hiermee is de basis gelegd voor goede prestaties in lokale vindbaarheid. Met regelmatig bloggen en analyseren zorgen we dat uw posities op orde blijven. Ook houden we de conversie in de gaten en passen zo nodig conversie optimalisatie toe. Want stilstand is achteruitgang. Helemaal online!

f.a.q. lokale seo

SEO is de afkorting voor search engine optimization of in het Nederlands: zoekmachine optimalisatie. Met SEO optimaliseren wij uw website of webwinkel voor goede resultaten in zoekmachines als Google.

Zie uw website als een boek en de zoekmachine als bibliotheekmedewerker. Een bezoeker vraagt naar een boek over een bepaald onderwerp. Een boek dat lekker weg leest, waarvan de bladzijden gemakkelijk omslaan en mooie afbeeldingen bevat.

Onze taak is te zorgen dat uw boek wordt uitgeleend.

Nee! Wij kunnen voor ieder online project de SEO verzorgen en de vindbaarheid sterk verbeteren. Ons hart ligt echter bij lokale SEO en Niche websites / webwinkels. Dit omdat er voor deze groep vaak enorme winst valt te behalen en het voor ons ook behapbaar blijft. Landelijke SEO voor grote online projecten vergt enorm veel tijd en wij zijn met ons tweeën. Voor dit soort projecten schrijven we het liefst een uitgebreid plan welke door interne marketeers wordt uitgevoerd.

Wij verzorgen veel SEO schrijfwerk voor landelijke webwinkels. Daarnaast verzorgen we de totale online marketing voor veel ondernemers in de regio Steenwijk, Meppel, Heerenveen. Wij zijn gespecialiseerd in lokale SEO en SEO voor niche websites en webwinkels. 

BENT U KLAAR OM GEVONDEN TE WORDEN?

Neem snel contact op