Websites met resultaat!

Een website moet gemakkelijk zijn

En dat is nu juist het moeilijke..!

Wij zoeken samen uit wat uw klanten zoeken. Daarna zorgen we dat ze het bij u vinden! Bij ons kunt u een responsive website laten maken met resultaat.

 • Serieus responsive
 • Conversie optimalisatie
 • Analytics en meer
 • WordPress CMS

Bezoekers

Om uw website succesvol te maken, leren wij uw bezoekers en hun wensen kennen.

Content

We creëren de juiste content, afgestemd op de wensen van uw bezoekers.

Design

Tijd voor design! Met focus op boodschap, weergave en performance.

Online marketing

Na lancering begint het echte werk: zorgen voor goede vindbaarheid en conversie.

Samen naar een succesvolle site

Samen met u werken wij graag aan een succesvolle website. Aan de hand van uw wensen en onze kennis bepalen we het doel van uw website. Zelf internet ondernemer, kennen wij de kneepjes van het vak en geven die graag aan u door. De website die wij voor u gaan bouwen bevat de volgende belangrijke elementen:

 • Aantrekkelijk en duidelijk design
 • Focus op uw bezoekers
 • Perfecte content (inhoud)
 • Goede weergave op alle apparaten (responsive)
 • Snelle en veilige hosting
 • Gemakkelijke CMS met oneindige mogelijkheden
 • SEO voor vindbaarheid
 • SSL certificaat voor veiligheid en betrouwbaarheid

Klaar is klaar?

Nou, nee. Aan een succesvolle website werk je altijd door! Met online marketing verbetert u uw positie in Google en de conversie van uw site. Deze werkzaamheden kunt u zelf uitvoeren, maar ook bij ons neerleggen. We kunnen een online marketing plan voor u opstellen met bijvoorbeeld een maandelijkse blog, landingspagina’s, nieuwsbrieven en social media posts. Zo is uw online aanwezigheid altijd perfect geregeld!

f.a.q. website laten maken

Het design van een website moet uiteraard aantrekkelijk zijn en passen bij uw bedrijf. Minstens zo belangrijk is dat uw design professionaliteit uitstraalt en zorgt voor vertrouwen. Daardoor zullen uw bezoekers zonder twijfel een offerte opvragen of uw product kopen. Zo zorgt een goed design voor een hoog conversiepercentage. Door het gebruik van WordPress kunnen wij u vrijwel eindeloze mogelijkheden bieden in sterk en origineel webdesign!

Omdat uw bezoekers niet alleen via de pc op uw website komen, is het belangrijk dat uw website goed wordt weergegeven op ieder apparaat. Bijna 60% van de mensen is online met een smartphone of tablet en dat wordt steeds meer. Daarom zorgen wij voor een serieus responsive design dat zich aanpast aan het formaat van het beeldscherm. Mobiel, tablet of desktop? Uw website ziet er altijd perfect uit.

Een cms is het beheersysteem van de website. Als basis van iedere website gebruiken wij WordPress. WordPress is ’s werelds populairste open source cms systeem. Zo maken ook de grote jongens als o.a. Nu.nl, NRC Next, GeenStijl en Radio 538 van WordPress gebruik. Dankzij de duizenden (gratis) plugins en templates zijn de mogelijkheden op technisch en design vlak vrijwel onbeperkt. In tegenstelling tot bureaus met een eigen cms systeem, hoeft u bij ons niet steeds in de buidel te tasten bij elke aanpassing of specifieke wens. Met WordPress is het ook nog eens heel eenvoudig om zelf uw website te onderhouden!

Content is king. Goede content (tekst, afbeeldingen & video's) brengt uw dienst of product tot leven. Tevens maakt content een website vindbaar. Daarnaast zijn teksten en afbeeldingen uiterst belangrijk voor een goede conversie. Dankzij goede, informatieve content wekt u vertrouwen bij de klant en spoort u aan tot actie. eNOISE levert websites inclusief professionele teksten. Deze zijn klantvriendelijk én Google vriendelijk. Dankzij de juiste zoekwoorden en Meta teksten komt uw website hoog in de resultatenlijst van zoekmachines te staan!

Hosting is de locatie waar uw website is opgeslagen. Goede hosting van uw website zorgt voor een belangrijk aantal pluspunten: veiligheid en snelheid. Niets is zo irritant als een langzaam ladende website  – en dát kost klanten. Wij maken gebruik van verschillende hosting providers.

Neostrada
Voor de standaard hosting van MKB websites.

XEL Media

Voor de website of webwinkel met veel data.

KINSTA

Voor de complexe WordPress websites en grote projecten.

Bovenstaande providers zijn gerenommeerde en door ons gewaardeerde hosting providers.

Naast (responsive) design, content, hosting en een top cms als WordPress, is de beveiliging van uw website verbinding belangrijk. Met een SSL certificaat beschikt uw site over HTTPS beveiligde verbinding. Uw bezoeker krijgt dan het bekende groene slotje in de browserbalk te zien. eNOISE levert standaard HTTPS websites. Een pré, want Google zal onbeveiligde websites op den duur niet meer tonen!

Goede SEO zorgt ervoor  dat een website een hoge positie krijgt in zoekmachines als Google. Wanneer wij een website voor u maken, bepalen wij samen met u hoe u gevonden wilt worden in zoekmachines. Aan de hand daarvan schrijven wij de teksten en vullen wij de Meta data in. Onze websites zijn volledig geoptimaliseerd voor SEO. U kunt de SEO werkzaamheden zelf uitvoeren of ons de SEO laten verzorgen nadat uw site live is gegaan. Want als u pas écht goed gevonden wilt worden, moet er continu aan uw online marketing worden gewerkt!

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze opdrachtgevers blij zijn met het eindresultaat. Daarom volgen we altijd de volgende stappen: 

 • Content creatie
 • Functionaliteiten
 • Webdesign
 • Testen
 • Lancering

Afhankelijk van de grootte van het project kunnen wij een redelijke indicatie geven van de benodigde tijd. Een kleinere website kan binnen een dag of 3 kant & klaar online staan. Andere projecten nemen enkele weken in beslag.

Er zijn veel goede webdesigners. Wij zijn anders omdat wij websites maken met de focus op SEO en conversie. Wat heeft u aan een website die er mooi uitziet, maar niet vindbaar is? Om dit goed te kunnen doen, verdiepen wij ons net wat meer in onze opdrachtgevers. Wat zoekt een bezoeker nu echt in uw website? Op welke manier behaalt uw bedrijf hier de meeste winst uit? Op deze manier weten we zeker dat u en uw klant uw website met een goed gevoel zullen bezoeken. Verder werken wij van eNOISE al sinds 2004 aan websites en webshops. Dat heeft ons een schat en kennis en ervaring opgeleverd. Die kennis houden wij continu up to date en voor nieuwe ervaringen kunt u  als onze volgende opdrachtgever hopelijk zorgen!

Wij maken websites naar de behoefte van onze opdrachtgever. Dit kunnen grote of kleine projecten zijn. Ook werken we niet met kant & klare templates die we een beetje passend maken. Daarom is het lastig om hier een prijs te noemen. De meeste projecten starten rond de € 1500,- en dit bedrag wordt hoger of lager afhankelijk van complexiteit en functionaliteit. Een basis website met zo'n 5 pagina's tekst maken wij al voor € 599,-

In principe maken wij websites voor iedereen. Voornamelijk doen we dit voor ondernemers in de regio Steenwijk - Steenwijkerland, maar iedereen is welkom. Onze kracht ligt bij lokale en niche websites.

Wij bouwen op WordPress

WordPress is een open source ‘bouwsysteem’. Wist u dat zelfs websites als Nu.nl, NRC Next, GeenStijl en Radio 538 met WordPress zijn gebouwd? Dankzij de duizenden (gratis) plugins zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt.  In tegenstelling tot bureaus met een eigen cms, hoeft er niet voor elke uitbreiding een kostbare module te worden ontwikkeld. Bovendien is een WordPress website heel makkelijk zelf te onderhouden. Maar wij doen dit ook graag voor u!

WEBSITE LATEN MAKEN?

Wij maken deze responsive beauty's al vanaf € 599

Neem snel contact op